Gratis verzenden vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €50,-

Nieuws

 • okt172017
  Soenil-FAQ

  Topchef Soenil Bahadoer presenteert zijn favoriete kookartikelen

  AMSTERDAM, 9 oktober 2017 – Als kok weet je als geen ander ::: goed gereedschap is onmisbaar in de keuken. Met geslepen messen en hoogwaardige pannen kun je in de keuken vakkundig aan het werk. Tweesterrenchef Soenil Bahadoer bundelde zijn kookkracht met Yaxell en BergHOFF voor de ontwikkeling van zijn eigen stijlvolle productlijn.
  Een steel- en braadpan, vlijmscherpe koksmessen en een pepermolen zijn onderdeel van de eerste lijn. Op woensdag 18 oktober worden deze producten in De Patronage in Zaandam gepresenteerd aan de pers. Er zal een officiële lancering en korte demonstratie plaatsvinden. Daarnaast is er tijd voor individuele interviews met Soenil Bahadoer.

  Award-winning design
  Om een kwaliteitsproducten op de markt te brengen werkt de sterrenchef samen met de Japanse messenexpert Yaxell en familiebedrijf BergHOFF. Zij ontwerpen betaalbaar design, zonder de functionaliteit van het product uit het oog te verliezen. Deze samenwerking resulteert onder andere in twee hoogwaardige en duurzame 5-ply pannen, ontworpen met bodem en pot als één geheel, voor snelle en gelijkwaardige hitteverspreiding. Een vergelijkbare braadpan van BergHOFF is winnaar van de I.F. Product Design Award en is inmiddels genomineerd voor de German Design Award.

  Het stijlvolle design maakt de producten erg geschikt voor zowel dagelijks gebruik in een professionele keuken, als in de keuken van de betere thuiskok.

  Over Soenil Bahadoer
  Soenil is in 1967 geboren in Suriname en komt uit een traditioneel Hindoestaans gezin. Thuis was koken altijd al belangrijk; zijn ouders kookten soms voor feesten en partijen met een gezelschap van 250 gasten. Vanaf jongs af aan was hij ook in de keuken te vinden, eerst gewoon thuis en later door verschillende stages en baantjes in keukens van toprestaurants. In 1995 ging hij werken bij Restaurant de Lindehof in Nuenen en in 2004 behaalde hij daar z’n eerste ster. Sinds 2007 is hij eigenaar van het restaurant en in 2014 werd zijn harde werk nogmaals beloond, met een tweede ster.

  Lees meer
  Soenil Bahadoer
 • okt112017

  Publicatie: Soenil krijgt warm onthaal bij onze zuiderburen

  Lees meer
  Soenil Bahadoer